Hotel Lotus Root Restaurant, charmehotel Eke-Nazareth

Lotus Root Restaurant

Eke-Nazareth, Oost Vlaanderen, België, Kijk op de kaart

vanaf 0 €*/pers
Hoe geniet je van de beste prijs garantie? Heel simpel:
  • Je boekt een verblijf via Weekendesk
  • Je vindt een goedkoper tarief voor een identieke aanbieding op een andere website (zelfde hotel, zelfde kamertype, zelfde diensten, zelfde data en duur van het verblijf, zelfde verkoopvoorwaarden…), afgezien van speciale tarieven (groepen, bedrijven, abonnement of kortingskaart...)
  • Je stuurt binnen 24 uur na je boeking via Weekendesk, een e-mail naar besteprijs@weekendesk.be met jouw Weekendesk boekingsnummer en een kopie van de pagina met het boekingsoverzicht of het winkelmandje van de website waarop de equivalente maar goedkopere aanbieding weergegeven staat, om de beschikbaarheid aan te tonen.
  • Na de verkregen informatie te hebben bestudeerd, betaalt onze klantenservice het verschil tussen het geconstateerde beste tarief en het tarief dat jij hebt betaalt terug (actie beperkt tot één terugbetaling per gezin en per jaar)
  • Je geniet volledig van je verblijf tegen gegarandeerd de beste prijs.
Beste prijsgarantie
Boeken

Geselecteerd door

Weekendesk staat achter de kwaliteit van dit hotel.

Wij accepteren minder dan 1 op de 10 hotels om je de beste ervaring te garanderen.


Lotus Root Restaurant samengevat...

De Chef Na zijn studies aan de koksschool Ter Duinen leerde Jan Verhelst de praktijk in de betere Belgische restaurants zoals Apicius in Gent en Renardeau in Beervelde. Maar al snel ontdekte Verhelst dat hij iets anders wilde. Hij trok naar Californië en werkte er in verschillende restaurants. In Club Satay leerde hij niet alleen de keuken van Zuidoost-Azië kennen maar ook zijn Amerikaans-Filippijnse vriendin Caroline Buensalido. Na nog een leerzaam jaar bij een Japanse sushimeester opende het koppel in 2003 restaurant Lotus Root, genoemd naar een winterharde waterplant uit Azië. California Inspired Cuisine Californië is een smeltkroes van culturen en nationaliteiten en deze bonte mengelmoes heeft zich ook vertaald in een keuken die het beste van verschillende werelden samenbrengt. California style cooking is dan ook één van de meest gevarieerde keukens ter wereld, elementen uit de klassieke kookkunst en de Californische keuken worden samengebracht met ingrediënten en kooktechnieken uit Japan en Zuidoost Azië. Het resultaat is een heel persoonlijke combinatie van verse producten met klassieke technieken, Californische & Aziatische invloeden, gebaseerd op de achtergrond van de chef en zijn inspiratie van het moment. De vaak verrassende gerechten uit deze inventieve keuken zijn licht, fris, creatief en evenwichtig. Zware, rijke sausen, de overvloedige rijke aard van gerechten, of zelfs de soms kenmerkende overgaarheid werden achterwege gelaten. Gezond eten staat centraal.Tijdens de demonstratie 'California Inspired Cuisine' passeren vegetarische, oosterse gerechten, desserts, soepen, wild, vis, vlees of gevogelte de revue, afhankelijk van het seizoen en de inspiratie van de chef. Meer info

Meer info: De plaats (routebeschrijving)

Wanneer wil jij verblijven in dit hotel Lotus Root Restaurant?

Op 2 uur van Wijzigen
Wijzig mijn vertrekplaats Sluiten
 
 

Alle weekends van Lotus Root Restaurant

Faciliteiten en voorwaarden van het hotel

Aankomst:

vanaf 16:00 tot 22:00.

Vertrek:

tussen 7:00 12:00 vrijgemaakt worden op de dag van vertrek.

Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden

Ben je verhinderd en moet je je boeking annuleren of wijzigen? Door minimaal 10 dagen voor de datum van aankomst in het hotel contact met ons op te nemen, hoef je geen annuleringskosten de betalen* (exclusief annuleringsverzekering). Binnen deze 10 dagen heb je geen recht op annulering en er kan dan ook geen wijziging of terugbetaling meer plaatsvinden.

*Tenzij specifieke gevallen ten tijde van de boeking (niet annuleerbaar en niet wijzigbaar).

Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

De prijs van het verblijf is exclusief de eventuele toeristenbelasting die ter plaatse dient te worden betaald.

Ligging van het hotel

33,  Stationsstraat,  9810  Eke-Nazareth 

Bekijk mijn routebeschrijving

0 klantbeoordelingen over Lotus Root Restaurant

Alle commentaren zijn geschreven door klanten van Weekendesk die in dit hotel hebben verbleven, en doorgenomen door een externe partij die bepaalde kwaliteitsnormen hanteert uit respect voor de mening van onze klanten, of deze nu positief of negatief zijn. Wij berekenen een gemiddelde gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Wij hebben nog geen mening van klanten in het nederlands

Wens je een commentaar toe te voegen?

Vanwege authenticiteit kunnen alleen klanten hun mening geven. Bij terugkomst van je verblijf zul je een mail krijgen ter evaluatie van je verblijf.

Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***/pers **
Sluiten

Loop onze aanbiedingen niet mis!

Profiteer als eerste van onze kortingen, Flashverkopen en weekendjes…speciaal geselecteerd voor jou!

Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten