Hotel Lotus Root Restaurant, charmehotel Eke-Nazareth
NL FR

Lotus Root Restaurant

Eke-Nazareth, Vlaanderen, België, Kijk op de kaart

vanaf 0 € */
Hoe geniet je van de beste prijs garantie? Heel simpel:
 • Je boekt een verblijf via Weekendesk
 • Je vindt een goedkoper tarief voor een identieke aanbieding op een andere website (zelfde hotel, zelfde kamertype, zelfde diensten, zelfde data en duur van het verblijf, zelfde verkoopvoorwaarden…), afgezien van speciale tarieven (groepen, bedrijven, abonnement of kortingskaart...)
 • Je stuurt binnen 24 uur na je boeking via Weekendesk, een e-mail naar besteprijs@weekendesk.be met jouw Weekendesk boekingsnummer en een kopie van de pagina met het boekingsoverzicht of het winkelmandje van de website waarop de equivalente maar goedkopere aanbieding weergegeven staat, om de beschikbaarheid aan te tonen.
 • Na de verkregen informatie te hebben bestudeerd, betaalt onze klantenservice het verschil tussen het geconstateerde beste tarief en het tarief dat jij hebt betaalt terug (actie beperkt tot één terugbetaling per gezin en per jaar)
 • Je geniet volledig van je verblijf tegen gegarandeerd de beste prijs.
Beste prijsgarantie
Boeken

Geselecteerd door

Weekendesk staat achter de kwaliteit van dit hotel. Slechts 1 op de 10 hotels komt door onze selectie, zodat we je de beste ervaring kunnen garanderen.

 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -
 • Lotus Root Restaurant -

Lotus Root Restaurant samengevat...

De Chef Na zijn studies aan de koksschool Ter Duinen leerde Jan Verhelst de praktijk in de betere Belgische restaurants zoals Apicius in Gent en Renardeau in Beervelde. Maar al snel ontdekte Verhelst dat hij iets anders wilde. Hij trok naar Californië en werkte er in verschillende restaurants. In Club Satay leerde hij niet alleen de keuken van Zuidoost-Azië kennen maar ook zijn Amerikaans-Filippijnse vriendin Caroline Buensalido. Na nog een leerzaam jaar bij een Japanse sushimeester opende het koppel in 2003 restaurant Lotus Root, genoemd naar een winterharde waterplant uit Azië. California Inspired Cuisine Californië is een smeltkroes van culturen en nationaliteiten en deze bonte mengelmoes heeft zich ook vertaald in een keuken die het beste van verschillende werelden samenbrengt. California style cooking is dan ook één van de meest gevarieerde keukens ter wereld, elementen uit de klassieke kookkunst en de Californische keuken worden samengebracht met ingrediënten en kooktechnieken uit Japan en Zuidoost Azië. Het resultaat is een heel persoonlijke combinatie van verse producten met klassieke technieken, Californische & Aziatische invloeden, gebaseerd op de achtergrond van de chef en zijn inspiratie van het moment. De vaak verrassende gerechten uit deze inventieve keuken zijn licht, fris, creatief en evenwichtig. Zware, rijke sausen, de overvloedige rijke aard van gerechten, of zelfs de soms kenmerkende overgaarheid werden achterwege gelaten. Gezond eten staat centraal.Tijdens de demonstratie 'California Inspired Cuisine' passeren vegetarische, oosterse gerechten, desserts, soepen, wild, vis, vlees of gevogelte de revue, afhankelijk van het seizoen en de inspiratie van de chef. Meer info

Meer info: De plaats (routebeschrijving)

Wanneer wil jij verblijven in Lotus Root Restaurant?

Wijzig mijn vertrekplaats Sluiten
 
 

Alle weekendjes van Lotus Root Restaurant

Faciliteiten en voorwaarden van het hotel

Aankomst

vanaf 16:00 tot 22:00 .

Vertrek

op de dag van vertrek kan er tussen 7:00   en 12:00 uitgecheckt worden. .

Annulerings- en wijzigingsvoorwaarden

Ben je verhinderd en wil je je boeking annuleren of wijzigen? Je kunt tot 2 dagen voor de aankomstdatum annuleren, door contact met ons op te nemen. Dan hoef je geen annuleringskosten te betalen* (behalve de annuleringsverzekering zelf). Let op: daarna heb je geen recht op annulering en worden er geen wijzigingen of terugbetalingen meer gedaan.

*Tenzij specifieke gevallen ten tijde van de boeking (niet annuleerbaar / niet restitueerbaar).

Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

De prijs van het verblijf is exclusief de eventuele toeristenbelasting die ter plaatse dient te worden betaald.

Ligging van het hotel

33,  Stationsstraat,  9810  Eke-Nazareth 

Bekijk mijn routebeschrijving

0 klantbeoordelingen over Lotus Root Restaurant

Alle commentaren zijn geschreven door klanten van Weekendesk die in dit hotel verbleven. Ze zijn doorgenomen door een externe partij die bepaalde kwaliteitsnormen hanteert uit respect voor de mening van onze klanten, of deze nu positief of negatief zijn. Wij berekenen een gemiddelde gebaseerd op de afgelopen 12 maanden.

Wij hebben nog geen mening van klanten in het nederlands

Wens je een commentaar toe te voegen?

Vanwege authenticiteit kunnen alleen klanten hun mening geven. Bij terugkomst van je verblijf zul je een mail krijgen ter evaluatie van je verblijf.

Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***
Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten