HomeWeekend SpanjeWeekend CataloniëWeekend BarcelonaWeekend BarcelonaH10 Montcada Boutique
9,3/10
Fantastisch
12 beoordelingen
H Montcada Boutique
H Montcada Boutique
H Montcada Boutique
H Montcada Boutique

Charme en stedelijk landschap in het hartje van Barcelona

Inclusief tijdens je verblijf:

classic Tweepersoonskamer
classic Tweepersoonskamer
 ontbijt buffet
ontbijt buffet
Toegangsbewijs voor het La Pedrera
Toegangsbewijs voor het La Pedrera
Voor 2 volwassenen
1h30min
cocktail van het huis
cocktail van het huis
Voor 2 volwassenen
Krijg de beste prijzen als je boekt met Weekendesk
Krijg de beste prijzen als je boekt met Weekendesk
1 nacht, voor 2
Vanaf
€ 0/ nacht
Vanaf
€ 0*
incl. BTW
1 nacht, voor 2
Vanaf
€ 0/ nacht
Totaal
€ 0

Je kamer

classic Tweepersoonskamer

Capaciteit: 2 volwassenen
1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
17 m²

ontbijt

  • Van maandag tot zondag van 7u00 tot 10u30

We onderhandelden voor jou een verblijf met volgende voordelen

Toegangsbewijs voor het La Pedrera
1 / 1 - Toegangsbewijs voor het La Pedrera

Toegangsbewijs voor het La Pedrera

passeer de rij
Dag 1
Duur: 1h30min
La Casa Milà, Provença, 261-265, 08008 Barcelona
Casa Milà, beter bekend als "La Pedrera", is een ware attractie. Deze UNESCO-werelderfgoedlocatie was het laatste residentiële gebouw ontworpen door Gaudí en is een van de beste voorbeelden van de erfenis die hij in zijn leven heeft achtergelaten.
cocktail van het huis
1 / 1 - cocktail van het huis

cocktail van het huis

geserveerd op het terras
Dag 1
ter plaatse
Geniet van een van de mooiste terrassen van Barcelona met een cocktail in je hand, aangeboden door het hotel H10 Montcada.

Klanten-reviews

9,3/10
Fantastisch
12 Weekendesk klanten hebben een beoordeling achtergelaten over hun verblijf.
Ontvangst
9
Comfort
9,5
Netheid
9,3
Ontbijt
9,3
Locatie
9,7
Prijs/kwaliteit verhouding
8,9

De accommodatie

H10 Montcada Boutique
Montcada **** hotel ligt aan de Via Layetana in het centrum van de stad, met aan de overkant van de straat de Gotische Wijk en op 2 minuten wandelen van de kathedraal van Barcelona. De ruisende en drukke metropool ligt aan je voeten direct voor de deur van hotel, getuige de vele stadbezoekers, zakenmensen en het verkeer op deze straat, die uitloopt op de haven. Aan de overkant ligt de Gotische Wijk, achter het hotel wandel je de kleine straatjes in, om onder meer naar het wereldberoemde Picasso Museum te gaan of er recht tegenover in het Textiel museum wat te gaan drinken op de gezellige binnenplaats. Hotel Montcada in een nieuw hotel dat gebouwd is achter een gevel in klassieke stijl met gele en rode okertinten. De ingang ligt aan de drukke straat, maar eenmaal binnen kom je een haven rust in deze moderne lobby met veel marmer en licht. In één aangenaam ogende ruimte zijn de receptie maar ook ruime zithoeken en tegelijkertijd de bar ondergebracht zodat het geheel een vlotte en gezellige indruk maakt. Pastelkleuren aan de wanden, marmer op de vloeren, moderne meubelen in combinatie met warm getint hout geven een hedendaagse en aangename sfeer. Ook de 78 kamers hebben diezelfde moderne uistraling: lichte kleuren, mooie combinatie van bedspreien en lichtgekleurde gordijnen, houten vloeren en trendy schemerverlichting. De kamers zijn zoals je mag verwachten in dit klasse hotel: televisie, telefoon, minibar en een moderne badkamer met bad of douche, toilet, haardroger en verzorgde badsnuisterijen. Montcada ligt in een drukke straat, maar is uitstekend geïsoleerd zodat je daar geen hinder van hebt. Ook het restaurant heeft frisse pasteltinten in combinatie met hout en rode accenten. Er worden hier mediterrane specialiteiten geserveerd, dus als je van vis houdt, ben je op de juiste plek, terwijl internationale gerechten ook niet op de kaart ontbreken. Vergeet niet naar het dakterras te gaan: schitterend uitzicht en voor de liefhebber sauna, jacuzzi, massages en, waarom niet, fitness! De ligging Barcelona met vele van zijn facetten: de drukke Via Layetana voor de deur en links nog geen 5 meter verder wandel je de kleine, oude straatjes en steegjes van eeuwenoud Barcelona in, of je steekt over en loopt bij wijze van spreken tegen de kathedraal aan. De shopping van Puerta del Angel is op zo'n 300 meter afstand en onderaan de Via Layetana ligt de haven van de stad. Waarom hebben we dit hotel geselecteerd? Het is druk hier, maar dat zul je waarschijnlijk dan ook wel gezocht hebben. Veel mensen, verkeer maar ook eten, drinken, shoppen, musea, metrolijnen, bussen en héél véél 'Barcelona'. Toeristenbelasting ter plaatse te betalen: 1,25 € per persoon en per nacht

Adres

Via Laietana, 24
08003 Barcelona, Catalonië, Spanje
(Op de kaart kijken)
Dicht bij het treinstation Plaza Catalunya

Tijdrooster

Aankomst:
15:00 - 22:00
Vertrek:
07:00 - 12:00

Algemene voorzieningen

  • De prijs is exclusief de ter plaatse te betalen lokale belasting
  • Bagageopslag
  • Wifi beschikbaar

Voorzieningen

❤️ De meest populaire
  • Terras
  • Jacuzzi
  • Restaurant(s)
Belangrijke informatie
Huisdieren zijn niet toegelaten.