De driesterren Les Moulins du Duc zijn al sinds de XVIe eeuw twee prachtige Bretoense molens waar een stukje paradijs achter schuilgaat waar volslagen rust heerst te midden van de vallée de Bélon.
De eerbiedwaardige molen, die dienst doet als onthaal en restaurant, overbrugt een watervalletje dat overgaat in een rivier die naar beneden loopt. Daarrond staan mooie granieten huizen waar de kamers in geherbergd zijn. De gerenoveerde kamers bieden een uitstekend comfort en zijn prachtig gedecoreerd volgens een vrolijk classicisme.
In het restaurant van het hotel kun je genieten van de gastronomische keuken van Thierry Quilfen, die in zijn kookkunsten streek- en zeeproducten combineert. Hij werd trouwens door de grote restaurantgidsen bekroond (Michelin, Champérard, Pudlo, Bottin Gourmand, ...).
Dit betoverende kader maakt dit hotel tot de ideale plaats om eens van omgeving te veranderen. De frisheid van dit oord straalt rust en sereniteit uit. De tijd blijft er stilstaan en maakt plaats voor een heerlijke rust.